Bestelling

Een bestelling bij Harman Vloeren kunt u enkel tot op de stoep laten bezorgen op een door u gewenst adres.

Afhalen van uw bestelling:

Nadat u uw bestelling heeft bevestigd wordt met u een datum en tijdstip afgesproken om de bestelling af te halen. Harman Vloeren zorgt ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum klaar staat.

Afhaaladres:

Harman Vloeren
Hoofdweg 126
1057 DA Amsterdam

Het afhalen kan geschieden op:

Maandag tot en met Zaterdag van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Bezorging van uw bestelling:

Nadat u uw bestelling heeft bevestigd wordt met u een datum afgesproken om de bestelling af te laten leveren. Eén uur voor levering van de bestelling wordt u gebeld zodat u eventueel nog tijd heeft om naar het afleveradres te gaan. De goederen worden netjes ingebonden en ingeseald tot op de stoep geleverd. U dient de goederen op uiterlijke gebreken te controleren en eventuele schade op de vrachtbrief te vermelden alvorens u deze aftekent. 

Transportkosten:

Leveradressen binnen een straal van 40km van Harman Vloeren worden door onze eigen chauffeur bezorgd. De bijkomende kosten hiervoor zijn €100,-. 

Leveradressen buiten een straal van 40km van Harman Vloeren worden door onze expediteur Verhoek Europe bezorgd. De bijkomende kosten hiervoor zijn €100,-. 

Bestellingen boven € 1000,- worden gratis bezorgd.

Let op:

Indien de levering op de afgesproken datum geen doorgang kan vinden, dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch aan ons te melden. Indien de transporteur voor een dichte deur staat wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Hiervoor worden u dan wel de extra transportkosten in rekening gebracht. 

Waar wordt bezorgd:

Harman Vloeren kan bestellingen laten bezorgen in heel Nederland (excl. de Waddeneilanden)