VLOEREN VAN HARMAN ZAKELIJK

Harman Vloeren is een bedrijf dat zich specialiseert in restpartijen van diverse vloeren. Door kwalitatieve producten goedkoop in te kopen en te bundelen met onze persoonlijke advies op maat kunnen wij u een erg aantrekkelijk voorstel doen. Wij maken gebruik van onze eigen stoffeerders met 20 jaar ervaring in het vak.

Onze eigen jongens hebben ervaring in het leggen van meerdere commerciële ruimtes zoals hotels, kantoorgebouwen, fitnesszalen, kleedkamers etc. (zie referenties).

Daarnaast leggen wij vaak voor kleine aannemers, woningcorporaties en vastgoedbeheerders in en rondom Amsterdam.

Door onze enorme ervaring aan zakelijke opdrachten kennen wij uw pijnpunten en aandachtspunten voordat wij met de klus beginnen. Door uw wensen en onze expertise te combineren komen wij gezamenlijk tot een fantastisch resultaat.


VLOEREN OP REKENING KOPEN

Zakelijke klanten kunnen bij Harman vloeren op rekening kopen. Nieuwe klanten worden gevraagd om de eerste bestelling vooruit te betalen. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen wordt bestellen op rekening automatisch ingeschakeld. Het voordeel is dat u pas na ontvangst van uw bestelling het factuurbedrag moet overmaken. Daarvoor heeft u tot 14 dagen de tijd.

Houdt u een aantal pakken over? Dat is geen probleem u kunt het bedrag van de goederen die u retourneert van het factuurbedrag aftrekken.

GROOTHANDELSPRIJZEN VOOR VASTE KLANTEN

Heeft u vaker een Laminaat of PVC vloer nodig? Vaste klanten kunnen genieten van Extra Lage Groothandelsprijzen. U krijgt een speciale prijs op uw meest gekochte producten.

VOORDELEN VAN HARMAN ZAKELIJK

Een Aantrekkelijke Zakelijke Prijs
Altijd een Vaste Contactpersoon
Leggarantie
Gratis Opmeten
Snelle Opleverdatum
Advies op Maat
Kosteloos Stalen Meenemen