Harman Vloeren is een Laminaat Outlet gevestigd dichtbij Zaandam/Zaandstad. Wij zijn dichtbij de coentunnel gelegen dus ben je vanuit Zaandam ongeveer 15 min onderweg. Vanuit onze locatie in Amsterdam-West bieden wij goederen en  services aan voor heel Nederland.

Laminaat Outlet Zaandam

In onze laminaat outlet, die dichtbij Zaandam is gelegen, vindt je voorraden die rechtstreeks van fabriek worden ingekocht. Deze voorraden bieden wij aan onze klanten aan waardoor de prijs nog aantrekkelijker wordt. Al onze goedkoop laminaat vloeren zal je in onze showroom vinden. 

Gratis Parkeren Amsterdam

Wanneer u vanuit Zaandam naar onze showroom komt kunt u bij ons met een gerust hart gratis parkeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over de dure parkeerkosten in Amsterdam.

Legservice in Zaandam

Onze vloerenleggers hebben een uitgebreide portfolio als het gaat om het leggen van een laminaat vloer in Zaandam. Onze stoffeerders hebben een gemiddelde werkervaring van 15 Jaar en behoren tot een van de beste in Zaandam en Omstreken.

Bezorgservice in Zaandam

Harman Vloeren staat garant voor een snelle levering met gratis verzending vanaf 500 euro. Ook heeft u standaard 14 dagen zichttermijn en minimaal 10 jaar garantie op uw vloer. In onze showroom in Harman Vloeren Laminaat Amsterdam West heeft u de mogelijkheid om onze collectie zelf te zien en te voelen. Heeft u vragen? Bel, chat, mail of kom een keertje langs in onze showroom: Harman Vloeren Laminaat Outlet Amsterdam West.

Kwaliteit van onze vloeren

Wij selecteren onze vloeren niet alleen op goedkoop laminaat, maar ook op duurzaamheid. Wij zetten in op lange levensduur en hoge krasbestendigheid. Dit is alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. 

Gebruiksvriendelijk

Onze Laminaatvloeren, PVC Click vloeren en Parketvloeren zijn makkelijk te installeren met het handige kliksysteem. Een vloer met een kliksysteem is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, snelle en kosteneffectieve vloeroplossing. Of u nu zelf de vloer legt of de hulp van een parketteur inschakelt, Harman Vloeren garandeert een snel resultaat voor een uitstekende prijs.