Een leuke vloer gezien en wilt u deze laten leggen? Uw vloer wordt professioneel door onze eigen stoffeerders gelegd. Onze vakmannen hebben een rijke ervaring in het leggen van verschillende vloeren. Wij bieden complete pakketten aan om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen.

Gratis inmeten

Nadat u een vloer bij Harman Vloeren heeft uitgekozen wordt er, op een geschikt moment voor u, een inmeetafspraak ingepland. Tijdens deze inmeetafspraak noteren wij alle maten van de te stofferen ruimtes. Daarnaast inspecteren wij ook de ondergrond op eventuele oneffenheden. Deze informatie bundelen wij samen tot één rapport. Na het inmeten wordt u gebeld door 1 van onze verkopers. Deze nemen de situatie met u door en geven u het totaalbedrag.

Verwijderen en afvoeren oude vloer (Optioneel)

Heeft u een oude vloer liggen en wilt u deze liever door ons laten verwijderen? Harman Vloeren biedt u deze mogelijkheid aan voor een meerprijs. Wij verwijderen uw oude vloer en voeren deze zelf af. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de vloer stofvrij en legklaar is.

Gratis bezorgen 

Nadat u alles heeft doorgenomen met één van onze verkopers plannen wij samen met u een bezorgmoment in. Uw vloer wordt bezorgd door onze eigen bezorgdienst tot in de woning waardoor u niks hoeft te sjouwen. 

Legservice

Het leggen en bezorgen kan meestal op 1 moment geschieden. Voordat er wordt gelegd neemt de hoofdstoffeerder nog één keer alles met u door. Wanneer alles duidelijk is beginnen wij met het installeren van uw vloer. De meeste vloeren kunnen binnen 1 dag gelegd worden. Bij onzekerheid kunt u dit altijd navragen bij de hoofdstoffeerder of uw verkoper. 

Nadat uw vloer gelegd is loopt u met de hoofdstoffeerder rond om het resultaat te bekijken. Eventuele details kunt u ter plekke aangeven. Wanneer u tevreden bent vragen wij u om de overige betaling te voldoen en wensen wij u veel plezier met uw nieuwe vloer.

Info: U kunt bij Harman Vloeren Vinyl, Laminaat, Tapijt, Marmoleum, Trapbekleding, Traprenovatie, Deurmatten en Parket laten leggen.

2 Jaar Leggarantie

Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn met uw vloer dan lossen wij dat graag voor u op. Harman Vloeren biedt haar klanten 2 jaar leggarantie. Wij plannen 2 afspraken met u in om het probleem te verhelpen. Tijdens de eerste afspraak inspecteren wij het probleem. Na de inspectie maken wij een plan om uw probleem op te lossen. Vervolgens wordt u gebeld door onze verkoper om de situatie te bespreken en een 2de afspraak in te plannen. Gedurende deze afspraak nemen wij de benodigde materialen mee om het probleem voor u op te lossen en u achter te laten als een tevreden klant.

Heeft u meer informatie nodig over onze legservice? Neem dan contact met ons op 020 664 30 45