Sisal op trappen is een geweldige keuze! Sisal is een natuurlijke vezel die wordt gebruikt om trappen te bekleden vanwege zijn duurzaamheid en veelzijdigheid.

Ten eerste is sisal heel sterk. Het kan veel gebruik en slijtage weerstaan, dus het is perfect voor drukbezochte trappen in huizen of openbare gebouwen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het snel versleten raakt!

Daarnaast is sisal ook heel veilig. De vezels hebben een ruw oppervlak, wat zorgt voor extra grip tijdens het lopen op de trap. Dat betekent dat je minder snel kunt uitglijden en vallen. Dat is vooral belangrijk als er kinderen of ouderen in huis zijn.

Wat betreft de uitstraling, sisal geeft je trap een natuurlijke en warme uitstraling. Het heeft meestal een lichte bruine of beige kleur die goed past bij verschillende interieurstijlen. Het voegt een rustiek en organisch element toe aan je huis.

Het installeren van sisal op trappen is een klus voor onze professionals. Ze meten de trap op en snijden de sisal op maat. Vervolgens wordt de oude bekleding verwijderd en de trap grondig schoongemaakt. De sisal wordt vastgelijmd en bevestigd, zodat het stevig blijft zitten.

Om je sisal trapbekleding mooi te houden, is regelmatig stofzuigen of vegen voldoende. Als er gemorst wordt, moet je het meteen droogdeppen om vlekken te voorkomen. Als er toch vlekken zijn, kun je voorzichtig een mild reinigingsmiddel gebruiken, maar zorg ervoor dat je niet te veel water gebruikt, omdat sisal gevoelig is voor vocht.

Kortom, sisal op trappen is een slimme keuze. Het is sterk, veilig en geeft je trap een natuurlijke uitstraling. Laat het wel installeren door onze professionals en zorg goed voor je sisalbekleding om er lang van te kunnen genieten! 

Geïnteresseerd? Bel ons voor meer informatie 020 664 30 45