Laminaat all-in actie - Harman Vloeren Amsterdam

Iedere ondernemer lijkt tegenwoordig wel met acties te strooien, maar wat is nu een actie waar u als consument echt iets aan hebt? Maak kennis met onze all-in laminaat actie. Wij leggen niet alleen het allerbeste laminaat in uw woning, maar doen dit ook nog eens tegen absolute bodemprijzen. Goed, dat zeggen er vast wel meer: graag leggen we u uit hoe wij dat voor ons zien.

De ondervloer

Bij het leggen van laminaat moet er een ondervloer worden aangebracht. Dit is nodig om de levensduur van het laminaat te verlengen, en om te isoleren zodat er geen geluidsoverlast ontstaat. Veel bedrijven die een ondervloer realiseren vragen hier extra kosten voor. Wij niet! Het zit gewoon in de all-in prijs inbegrepen.

Plakplinten

Wanneer er een laminaatvloer is gelegd moet het hele zaakje natuurlijk netjes worden afgewerkt. Dit kan door plakplinten aan de zijkant aan te brengen. Voor een optimaal resultaat is dit noodzakelijk. Voor veel laminaatleggers is dit ook een prima mogelijkheid om wat extra geld te verdienen. Dat is echter niet de manier waarop wij werken: ook de prijs van de plakplinten is bij ons all-in!

All-in is echt all-in

Hoe all-in kan all-in zijn? voor ons is het simpel. Het leggen van het laminaat, de plakplinten, de ondervloer en uiteraard het laminaat zelf. Alles valt onder onze definitie van all-in. Wel zo overzichtelijk dus.