Een nieuwe vloer laten leggen is een goede manier om uw woonkamer, hal of keuken een nieuw en verfrissend uiterlijk te geven. Wel hangt aan zo’n onderneming natuurlijk een stevig prijskaartje. Dat is niet zo gek, want een laminaatvloer wordt gemaakt van zeer hoogwaardige grondstoffen. Bij goedkooplaminaat.net laten we echter graag zien dat een mooie laminaten vloerbedekking een stuk minder hoeft te kosten dan u wellicht denkt. Dat doen we al door voor elke laminaatvloer in onze collectie een scherpe prijs te rekenen, maar dat is nog niet het enige.

Speciaal actielaminaat

Op onze site vindt u een aantal soorten laminaat waarvoor we een speciale gereduceerde actieprijs rekenen. Alle soorten laminaat uit de categorie actielaminaat hebben een maximumprijs van maximaal 26,95 euro per vierkante meter (inclusief BTW). Dit is echter de maximumprijs voor ons actielaminaat, want in dezelfde categorie hebben we ook een aantal hoogstaande laminaat soorten die al te verkrijgen zijn vanaf 19,95 euro per vierkante meter (inclusief BTW).

All-in prijzen

Bent u geïnteresseerd in ons actie laminaat dan krijgt u bij ons een all-in pakket. Dat houdt in dat u een pakket krijgt waarbij het laminaat, de ondervloer, de plakplinten en het leggen van het laminaat allemaal bij de prijs inzit.