Tapijt tegels hebben meerdere voordelen en kunnen in allerlei soorten, maten en kleuren worden verkregen. Ons aanbod van tapijt tegels is zo divers qua kleuren, dikte en type tapijt dat er naar elke smaak een passende vloer uitgezocht kan worden. Een vloer met tegeltapijt is om meerdere redenen populair geworden en wordt steeds vaker toegepast in woonhuizen door de ruime keuze in het type tapijt tegels. Zo kan er bijvoorbeeld voor een gladde vloerbedekking in tegels worden gekozen, maar kan het oog ook vallen op een tapijt tegel met een hoogpolige vloerbedekking. De gang, hal, slaapkamer en zelfs de woonkamer kunnen worden voorzien van prachtige en functionele tegels van tapijt.

Voordelen tapijt tegels

en van de grote voordelen van tapijt tegels is dat de vloer warm en comfortabel aanvoelt en bovendien een geluidsisolerende werking heeft. Een ander voordeel is dat een tegel eenvoudig kan worden vervangen als deze door een ongelukje is beschadigd of als een hardnekkige vlek niet meer kan worden verwijderd. Tapijt tegels bieden verder de mogelijkheid om met elkaar gecombineerd te worden als er gekozen wordt voor bijvoorbeeld twee verschillende kleuren. Nog een voordeel is dat bij het leggen van de tegels niet de hele kamer ontruimd hoeft te worden, want als een deel is gelegd, kunnen de spullen daarop geplaatst worden. Verder kunnen tapijt tegels bij een verhuizing eventueel weer gebruikt worden.

Tapijt tegels bestellen

Wilt u ook graag van de voordelen van tapijt tegels profiteren, dan kunt u een keuze maken uit het riante aanbod van tegels in allerlei verschillende kleuren. Bestel eventueel een paar extra tegels om deze als reserve te bewaren voor het geval in de toekomst een van de tapijt tegels vervangen dient te worden. Plaatst u een bestelling voor een bedrag van 500 euro, dan bezorgen wij de tapijt tegels gratis.